Iskustva korisnika

  1. Iskustva korisnika
  2. Pjotr Hlebcom iz Rusije

Pjotr Hlebcom iz Rusije

Najvažnije što čovjek ima - to je njegovo zdravlje!

Prije nego počnem iznositi svoje utiske, želim izraziti zahvalnost medicinskom personalu klinike "Naftalan". Ima već 9 godina otkako na liječenje psorijaze dolazim ovamo. I za cijelo to vrijeme ne prestajem ponavljati da ova klinika ima dva bogatstva - to je ulje naftalana i njen personal, počev od direktora i liječnika, završavajući sa sobaricama i konobarima. Ja sam sljedbenik metode kompletnog liječenja, uključujući i preparate naftalana, liječenja lampom, medicinskom tjelovježbom i dijetom prilagođenom za osobe koje boluju od psorijaze. Sve to ima klinika "Naftalan" u punom obimu. Nakon svakog liječenja u klinici, kod mene dolazi do dugotrajne remisije, što se pozitivno odražava na moje zdravlje i moj izgled.

Jedva čekam da na proljeće ponovo dođem u moj dragi Ivanić-Grad, da sa zadovoljstvom nekim suradnicima klinike "Naftalan" stisnem ruku (a neke i da zagrlim),

Vaš vjerni pacijent Pjotr Hlebcom (Pero)- Rusija

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »