Naftalan

  1. Naftalan
  2. O nama

O nama

O nama

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Naftalan iz Ivanić-Grada bavi se liječenjem upalnih reumatskih bolesti (reumatoidnog i psorijatičnog artritisa), bolesti zglobova i kralježnice te kožnih bolesti (psorijaze i neurodermitisa). Vrhunski stručnjaci, ljekovitost naftalana te brojne terapije i programi razlog su povjerenja sve brojnijih vjernih gostiju i pacijenata iz Hrvatske i inozemstva. Naročito smo atraktivni gostima iz nordijskih zemalja, Njemačke, Rusije, Italije…

Uz lječilišni program, Specijalna bolnica idealna je za spa i wellness, a neposredna blizina glavnog grada Hrvatske posebno privlači brojne Zagrepčane u Naftalan.

Naftalan danas raspolaže s ukupno 137 kreveta, od čega 26 kreveta višeg smještajnog nivoa. Kvaliteta usluge i jedinstvenost naftalana učinila je Specijalnu bolnicu poznatom u Europi i šire. Osim medicinskih terapija, na bazi naftalana smo razvili i kozmetičke preparate: ulje, kreme i šampon, koje proizvodi naša tvrtka kćer Ivalan Terme. Cilj nam je razviti liniju kozmetike koja bi mogla u potpunosti pokriti sve potrebe ljudi sa suhom i problematičnom kožom

Naš adut je naftalan - poznat od davnina kao prirodni ljekoviti saveznik u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti. Prve podatke o ljekovitosti naftalana zabilježio je poznati svjetski putnik Marco Polo u još 13. stoljeću.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »