Novosti

  1. Novosti
  2. Posjeti i istraži Ivanić-Grad

Posjeti i istraži Ivanić-Grad

Posjeti i istraži Ivanić-Grad

Ivanić-Grad je dobio novi promotivni spot koji je sniman prošle i ove godine na svim turističkim lokacijama u gradu i okolici kako bi na najbolji način predstavili što većem broju potencijalnih gostiju naše turističke potencijale.

Ivanić-Grad se nalazi u Zagrebačkoj županiji, 40 km od Zagreba, smješten je uz rijeku Lonju koja spaja dvije regije Moslavinu i Posavinu. Prepoznatljiv je po jedinstvenom zdravstvenom turizmu SB Naftalan, ruralnom turizmu ST Kezele,sportsko rekreativnim i wellness sadržajima Hotela Sport, streljani Cinelov, tradiciji i baštini, gastro i etno ponudi i manifestacijama od kojih je najposjećenija Bučijada.

Upravo bogatstvo i raznolikost turističke ponude prikazuje promotivni film koji je snimljen pod redateljskom palicom Jasenke Haleuš, snimatelja Zorana Ožetskog i Ivana Novosela produkcijske kuća Krijas d.o.o. .

Nastojimo spot TZ u ovoj aktualnoj epidemiološkoj situaciji iskoristiti za poziv gostima u naš kraj jer turisti posebno cijene sigurnost, zdravlje, očuvanu prirodu, mir i tišinu. Poziv vrijedi posebno tijekom mjeseca listopada, kada akcijom“ Mjesec jela od buča“ obilježavamo našu najveću manifestaciju Bučijadu“, istaknuo je Javor Bojan Leš, gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »