Smještaj

  1. Smještaj
  2. Smještaj

Smještaj

Smještaj
137 smještajnih jedinica
  • Sat TvTV SAT
  • WifiFREE WIFI
  • TelefonTELEFON
  • MinibarMINIBAR
  • ParkingPARKING

Naftalan raspolaže s ukupno 137 kreveta, od čega 26 kreveta višeg smještajnog nivoa. Sve smještajne jedinice udovoljavaju visokim standardima hotelijerstva.

Na svakoj etaži nalazi se sestrinska soba i liječnička ordinacija, a na 6. katu opremljen dnevni boravak za trenutke odmora i/ili razonode. Sve su prostorije klimatizirane, a gostima je za lijepog vremena na raspolaganju i sunčalište. Restoran za pacijente i posjetitelje nalazi se na 5. katu.

Moderni i komforni apartmani, jednokrevetne i dvokrevetne en-suite sobe na 6. katu opremljene su satelitskim TV-om, telefonom, bežičnim internetom i hladnjakom.

Naši raskošni apartmani - koji uključuju spavaći dio, dnevnu sobu, kupaonicu s kadom i dodatnim toaletom- namijenjeni su gostima koji žele uživati u elegantnom uređenju i/ili kojima je potrebno više udobnosti. Prilikom uređenja vodili smo računa da svaki detalj pridonose potpunom opuštanju gostiju.

U atriju se nalazi caffe bar, mali internet caffe, kao i trgovina s potrepštinama.

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Play captcha

Klikom na gumb "Pošalji" pristajete da strane navedene u Uvjetima korištenja obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »