Dobrodošli u NAFTALAN

Dobrodošlica ravnatelja

Dobrodošli u NAFTALAN

Dobrodošli u Naftalan, specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju u Ivanić Gradu. Želja nam je da vaš boravak u našoj bolnici bude blagotvoran za vaše zdravlje te ugodan za vaš duh i raspoloženje.

Pročitaj više
Jedinstvenost Naftalana

Naši proizvodi

Jedinstvenost Naftalana

Specijalna bolnica Naftalan u Ivanić Gradu je jedinstvena destinacija zdravstvenog turizma upravo po korištenju slane termalne vode i ljekovitog ulja – naftalan. Slanu termalnu vode i ljekovito ulje – naftalan medicinski stručnjaci ove bolnice od 1989. godine uspješno primjenjuju u liječenju kožnih bolesti, posebno psorijaze i atopijskog dermatitis, ali i upalnih reumatskih bolesti što bolnicu čini zdravstvenim fenomenom u globalnim razmjerima.

Pročitaj više
Zadovoljni pacijenti

Iskustva korisnika

Zadovoljni pacijenti

Naftalan - medicinska oaza za liječenje kožnih i upalnih reumatskih bolesti, naftalanske wellness programe, ali i razne tretmane pomlađivanja bilježi veliki broj pacijenata i gostiju iz cijelog svijeta koji se rado vraćaju – što je nesumnjiv dokaz zadovoljstva raznih vrsta korisnika.

Pročitaj više

Aktualno

Prirodno liječenje

Naftalanovi stručnjaci razvili su metode liječenja prirodnim ljekovitim činiteljima - naftalanom i slanom termomineralnom vodom, koji se još od davnina koriste u medicinske svrhe. U Naftalanu ih koristimo u liječenju kožnih i reumatskih bolesti te za rehabilitaciju.

Smještaj

Naftalan raspolaže s ukupno 137 kreveta, od čega 26 kreveta višeg smještajnog nivoa. Na svakoj etaži opremljen je dnevni boravak za odmor, a za lijepog vremena gostima je na raspolaganju sunčalište. Na drugom, trećem i četvrtom katu smještene su liječničke ordinacije i medicinske sestre.

Iskustva korisnika

  • 9
    Vrhunskih liječnika
  • 46
    Predanog medicinskog osoblja
  • 8000+
    Pacijenata godišnje

Multimedija

Sva multimedija

Medicinski blog

Posjeti blog

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »